Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Guangzhou Kangruite Turbocharger Manufacturing and Trading Co.,Ltd. 86-186-2097-0619 energyturbocharger.sunny@gmail.com
Fabrieksreis Vraag een offerte aan
Thuis -

Guangzhou Kangruite Turbocharger Manufacturing and Trading Co.,Ltd. Fabrieksreis

lopende band

SHOVER-LADER-- wij verkopen volledige machine van XuGong en zijn delen; Wij zijn één van de partners van de volgende grote merken zoals WeiChai, YuChai, ShangChai, Cummins enz.


GRAAFWERKTUIG - wij bron en verkopen materiaaldelen van verschillende wijze voor Kattenpijler, Hitachi, KOMATSU, Kato, Sumitomo, Volvo enz.


In Guangzhou-stad, hebben wij ons eigen pakhuis. Onze sourcing is sterk en de verkoop wordt bewezen professioneel met universeel positieve markt terugkoppel. Wij hebben voorraad het hele jaar door klaar voor snelle levering.

 

Guangzhou Kangruite Turbocharger Manufacturing and Trading Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

Guangzhou Kangruite Turbocharger Manufacturing and Trading Co.,Ltd. fabriek productielijn 1Guangzhou Kangruite Turbocharger Manufacturing and Trading Co.,Ltd. fabriek productielijn 2Guangzhou Kangruite Turbocharger Manufacturing and Trading Co.,Ltd. fabriek productielijn 3Guangzhou Kangruite Turbocharger Manufacturing and Trading Co.,Ltd. fabriek productielijn 4Guangzhou Kangruite Turbocharger Manufacturing and Trading Co.,Ltd. fabriek productielijn 5

OEM / ODM

Het gehele productieproces van grondstof om product te beëindigen is onder een strikte kwaliteitscontrole. Al product voldoet aan ISO. Wij zijn strikt met de kwaliteit van producten, plakken wij om de producten van uitstekende kwaliteit en de goede diensten te verlenen aan klanten en groot belang te hechten aan de materiaal en productietechniek van producten om de belangen van onze klanten te verzekeren!

 

R & D

Onze fabriek heeft high-tech en high-end materiaal gebruikt om producten onophoudelijk te onderzoeken en te ontwikkelen.

Guangzhou Kangruite Turbocharger Manufacturing and Trading Co.,Ltd. fabriek productielijn 0