Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Guangzhou Kangruite Turbocharger Manufacturing and Trading Co.,Ltd. 86-186-2097-0619 energyturbocharger.sunny@gmail.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Waarom gebruik een turbocompressor?

Waarom gebruik een turbocompressor?

July 16, 2021

 

    Een turbocompressor geeft een motor grotere machtsdichtheid en zij zijn efficiënter. Fundamenteel, wordt een turbocompressor aangesloten aan een motor om het meer macht te geven. Dit staat kleinere motoren toe om meer paardekracht en torsie uit te zetten. De turbocompressoren door de hete verdreven de uitlaatlucht van de motor te gebruiken spinnen het compressorwiel in buitenlucht te nemen. Dit apparaat zal meer zuurstof in de interne verbrandingskamer drukken van de motor zodat de brandstof daar kan efficiënter branden om veel meer het duwen macht naar zuigers te verzenden die het voertuig (graafwerktuigen, bulldozers, laders) drijven, en tegelijkertijd de hoeveelheid afval produceert vermindert.

    Ook, is het basisvoordeel om eender welke turbocompressor te gebruiken dat u meer machtsoutput voor dezelfde grootte van motor zult krijgen. Wat dit betekent is dat elke enige slag van de zuiger in alle cilinders meer macht zal produceren dan het anders zou doen.

Een motor met een turbocompressor kan meer macht door 30% veroorzaken dan zonder een turbocompressor. Zo met de turbocompressor wijd in gebruik, kleinere motor van het mensen de waarschijnlijkere gebruik. Kleine motorlossing minder uitlaat in lucht.

    Een ander groot voordeel om turbocompressor te gebruiken is dat wanneer goed het werken, zij brandstof kunnen besparen! En aangezien zij brandstof met meer zuurstof branden, branden zij vaak de brandstof properder, die minder luchtvervuiling produceert. Dit maakt ook tot een turbocompressormotor een milieuvriendelijke keus.